tomaszmodell - kisszériás, egyedi vasútmodellek
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Linkek
 
Vasútmodellek referenciák
Vasútmodellek referenciákKéptárak: Súgó
MÁV Rc cementszállító Ep. III.


 

MÁV Bu személykocsik


 

GySEV 520 gőzmozdony


 

MÁV 431 gőzmozdony


 

MÁV Zas kénsavszállító


 

MÁV Os + Ok sínszállító kocsik


 

MÁV Ichqrs hűtőkocsik

Fleischmann alapmodellből készült MÁV Ichqrs hűtőkocsik.


 

Floyd 450


 

MÁV Eanos kocsi

Egyedi építésű modell. A felső rész teljesen saját készítés, mindössze a forgóvázak és a rövidkapcsoló kinematika gyári elemek.  A feliratok vizesmatricával készültek, a 2009. márciusi állapotnak megfelelően.


ÖBB Rnoos-uz kocsi

 

Egyedi építésű modell. A modellen csak néhány alkatrész gyári, melyekhez a Hornby/Jouef cég alkatrészei kerültek felhasználásra  (forgóvázak, valamint az alváz alsó fém merevítő kerete).


LCH tolatómozdony


 

MÁV Kzm kocsik

Roco alapra készült, 12 kocsiból álló szerelvény, valamennyi kocsi egyedi pályaszámmal.


MÁV Gjkm kocsik

Lima kocsikra készült egyedi átfestés és feliratozás. Mindhárom kocsi egyedi pályaszámmal.


 

MÁV 2 tengelyes személykocsik

  Régi NDK gyártású (Herr, Schicht) járművek újrafestésével, feliratozásával készültek az 50-es 60-as éveket idéző  MÁV 2 tengelyes személykocsik.


 

MÁV Pőrekocsi

MÁV eredetileg Sun, a 60-as évek végétől  Kklmmo sorozatú pőrekocsi. A modell készítés alatt áll. Alváza Roco, a felső rész saját készítés.


 

GySEV Vízszállító kocsi


 

MÁV Pft szerelvény


 

MÁV Ichqrs hűtőkocsik

 Roco hűtőkocsik átfestésével és feliratozásával készült a MÁV Ichqrs hűtőkocsija 4 féle pályaszámmal.


 

Posta Bhv

Fuggerth kocsi átépítésével készült az alábbi "Posta" Bhv vagon. A feliratok vizesmatricázottak, az ablakok saját készítések. A modellhez belső berendezés is készült.


 

CFR Rils kocsik

 Rivarossi kocsi átfestésével és feliratozásával készült a CFR Marfa Ril sorozatú tehervagonja.


 

MÁV Es kocsik Ep. IV.


 

MÁV Tagps kocsik antikolt kivitelben

 Rivarossi kocsik átfestésével készültek a MÁV Tagps kocsijai. Valamennyi kocsi egyedi pályaszámot és antikolást kapott


 

MÁV vízszállító kocsi

Liliput alapra készült MÁV vízszállító kocsi.


 

MÁV OPW Ggs kocsik

Roco és Lima alapkocsik felhasználásával készültek a 70-es évek Ggs kocsijait felidéző modellek.


 

MÁV Dtz


 

MÁV Fall kocsik


 

MÁV Es kocsik Liliput alapra

 


 

 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints