tomaszmodell - kisszériás, egyedi vasútmodellek
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Linkek
 
Vasútmodellek referenciák
Vasútmodellek referenciákKéptárak: Súgó
MÁV Rc cementszállító Ep. III.


 

MÁV Bu személykocsik


 

GySEV 520 gőzmozdony


 

MÁV 431 gőzmozdony


 

MÁV Zas kénsavszállító


 

MÁV Os + Ok sínszállító kocsik


 

MÁV Ichqrs hűtőkocsik

Fleischmann alapmodellből készült MÁV Ichqrs hűtőkocsik.


 

Floyd 450


 

MÁV Eanos kocsi

Egyedi építésű modell. A felső rész teljesen saját készítés, mindössze a forgóvázak és a rövidkapcsoló kinematika gyári elemek.  A feliratok vizesmatricával készültek, a 2009. márciusi állapotnak megfelelően.


ÖBB Rnoos-uz kocsi

 

Egyedi építésű modell. A modellen csak néhány alkatrész gyári, melyekhez a Hornby/Jouef cég alkatrészei kerültek felhasználásra  (forgóvázak, valamint az alváz alsó fém merevítő kerete).


LCH tolatómozdony


 

MÁV Kzm kocsik

Roco alapra készült, 12 kocsiból álló szerelvény, valamennyi kocsi egyedi pályaszámmal.


MÁV Gjkm kocsik

Lima kocsikra készült egyedi átfestés és feliratozás. Mindhárom kocsi egyedi pályaszámmal.


 

MÁV 2 tengelyes személykocsik

  Régi NDK gyártású (Herr, Schicht) járművek újrafestésével, feliratozásával készültek az 50-es 60-as éveket idéző  MÁV 2 tengelyes személykocsik.


 

MÁV Pőrekocsi

MÁV eredetileg Sun, a 60-as évek végétől  Kklmmo sorozatú pőrekocsi. A modell készítés alatt áll. Alváza Roco, a felső rész saját készítés.


 

GySEV Vízszállító kocsi


 

MÁV Pft szerelvény


 

MÁV Ichqrs hűtőkocsik

 Roco hűtőkocsik átfestésével és feliratozásával készült a MÁV Ichqrs hűtőkocsija 4 féle pályaszámmal.


 

Posta Bhv

Fuggerth kocsi átépítésével készült az alábbi "Posta" Bhv vagon. A feliratok vizesmatricázottak, az ablakok saját készítések. A modellhez belső berendezés is készült.


 

CFR Rils kocsik

 Rivarossi kocsi átfestésével és feliratozásával készült a CFR Marfa Ril sorozatú tehervagonja.


 

MÁV Es kocsik Ep. IV.


 

MÁV Tagps kocsik antikolt kivitelben

 Rivarossi kocsik átfestésével készültek a MÁV Tagps kocsijai. Valamennyi kocsi egyedi pályaszámot és antikolást kapott


 

MÁV vízszállító kocsi

Liliput alapra készült MÁV vízszállító kocsi.


 

MÁV OPW Ggs kocsik

Roco és Lima alapkocsik felhasználásával készültek a 70-es évek Ggs kocsijait felidéző modellek.


 

MÁV Dtz


 

MÁV Fall kocsik


 

MÁV Es kocsik Liliput alapra

 


 

 

Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE // WISE-VOGUE